HŐKAMERÁS ÉPÜLETVIZSGÁLAT!


Ingatlan vásárláskor, garanciális javítások igényéhez, hibák feltárásához, vagy csak, mert nagy buli így is megnézni a házad…
Nagy felbontású, speciális hőkamerával, bárhol az országban, az alábbi kérdésekre tudok fotó és videó formájában azonnal választ adni:- Penészesedések okának feltárása, tanácsadás

A penészedés okainak elhárítása után akciós ózonos fertőtlenítés!*
*Ipari ózongenerátorral és ózonmérő műszerrel rendelkezek, így a megfelelő koncentrációt tudom biztosítani a fertőtlenítéshez, és a szellőztetés után is biztonsággal meg tudom mondani, hogy mikor vehető újra a helység használatba!
Hőkamera használatával kimutathatóik a penészedésre hajlamos területek (mint pl. falak, sarkok, mennyezet), a hőképen azonnal láthatóvá válnak a penészedéssel veszélyeztetett területek.

- Elektromos hibák és túlterhelések vizsgálata,

ami folyamán fel tudom tárni, hogy az épület mely részén van probléma az elektromos vezetékekkel, kötésekkel, vagy fogyasztókkal.
Megfelelő körülmények esetén lehetőség van a villamos vezeték, falban való nyomon követésére is!
Az iparban egy váratlan áramszünet a termelésben jelentős kiesést okoz. A termográfiai vizsgálattal kiszűrhető a meghibásodás küszöbén álló, túlmelegedő elektromos berendezés. Ezen ellenőrzések következtében jelentősen javulhat a tűzbiztonság, csökkenhet a leállások miatti bevétel kiesés és a meghibásodások miatti veszteség. A hőkamera lehetőséget ad mechanikus berendezések forgó/mozgó alkatrészeinek, nehezen megközelíthető és feszültség alatt lévő elektromos berendezések, kapcsolószekrények érintésmentes vizsgálatára.

- Az épület és a tető szigetelésén lévő anyag, vagy építési hibákat tudom megmutatni és dokumentálni.


- A szigetelés hibái, és hiányosságai miatti hőhidak és hőszivárgási pontokat is megmutatom.

Az épületek energiaveszteségeinek jelentős részét okozhatják a rosszul záródó nyílászárók. Nem megfelelően beépített ajtók mentén a hideg levegő könnyedén beáramlik, míg a beltéri meleg levegő elszökik az épületből. Ennek eredménye a huzat, az elszivárgó hő és a magas energia-költségek.
Hőkamerával leegyszerűsíthető a tömítetlen területek behatárolása, precízen meghatározható, hogy a fűtési energia hol távozik szabadon az épületből, így még az épületek burkolása előtt kijavíthatók a megtalált hibák.

- Fűtéssel, fűtésrendszerrel kapcsolatos hibákat is feltárom!

A padló, a fal- és mennyezetfűtés korszerű, kényelmes és takarékos megoldás, alacsony vízhőmérséklet mellett egyenletes meleget biztosít. Csőtörés gyanúja esetén gyakran csak a teljes fal vagy a padló felbontásával található meg a hiba helye. A burkolatok mögötti szivárgások is kimutathatók a fűtési és vízvezetékeknél egyaránt. Hőkamera használatával a padlófűtés és az egyéb, nehezen hozzá-férhető csővezetékek szivárgásai, bontás nélkül is pontosan lokalizálhatók, ezáltal elkerülhető a teljes terület felbontása, csökkenthetők a károk és minimalizálhatók a költségek.
Hőkamerával egyszerűen és gyorsan, megbízhatóan ellenőrizhetők a fűtés- és klíma / szellőztető rendszerek. Egyetlen felvétel is elegendő az egyenetlen hőmérséklet eloszlások feltárásához, ezzel megbízhatóan kimutathatók az eliszaposodott és eltömődött, vagy levegős fűtőtestek.

- Megfelelő körülmények közt csőtörés, csőrepedés és dugulások helyét is meg tudom mutatni!

A falak nedvesedésekor nem minden esetben a szivárgó vízvezeték a gondok okozója, az eldugult lefolyók vagy az eltömődött szűrők is okozhatnak károkat, valamint a falakon fel- vagy beszivárgó víz, az ereszek és vízelvezetők hibás kivitelezéséből is adódhatnak ázások. Hőkamera használatával megtalálhatók a padló nedvesedésének vagy az esővíz beszivárgásának helye mielőtt a víz még nagyobb károkat okozna.

Az elkészült kép és /vagy videóanyagot, akár azonnal rendelkezésedre bocsátom!

Kiszállás Bp területén ingyenes, az ország többi részébe 30ft/km (oda-vissza úttal számolva!)

- Vizesedés, csőtörés, szivárgás helyének behatárolása.: br. 15.000.- Ft
- Padló, fal és plafonfűtés vizsgálata: br. 15.000.-Ft
- Lakások helységeinek körbe fotózása és videóanyag készítése: br. 15.000,-Ft
- Családi házak, ikerházak, sorházak belső és külső részeiről fotó és videóanyag készítése, beleértve a lábazatot is: br. 25.000,-Ft
- Társasházak, intézmények, ipari csarnokok belső és külső részeiről fotó és videóanyag készítése, beleértve a lábazatot is: br. 50.000-Ft
ill. egyéb igény esetén, egyedi árajánlat

A kiállított számla 0% -os „AAM”!
Kérésre ÁFÁ-s számla is igényelhető, de akkor az árak NETTÓ árak!

Érdeklődni a következő elérhetőségeken:

Bezerédi Tamás ev.
+36702928796
thomas.bezeredi@gmail.com